Medvehagymás keltes pogácsa
Ti készítettétek: Vitézi Viktória receptje
Hozzávalók:
- 1 csomag Éléskamra Keltes Élmény univerzális szénhidrát csökkentett lisztkeverék
- 3 m-es tojás (kb. 165 g.)
- 20 ml friss citromlé
- 120 ml friss víz
- 25 g lágy kókuszzsír
- 4 g só
- medvehagyma ízlés szerint
Elkészítés:
3 M-es tojást (KB 165 g) keverj el, 20 ml friss citromlével, 120 ml vízzel, 25 g lágy kókuszzsírral s 4 g sóval, apróra vágott medvehagymával , majd keverj hozzá a lisztből 200 g-ot. Pihentesd a tésztát 30 percig hideg helyen (vagy még tovább). Ezután szilikonos lapon, enyhén lisztezett felületen gyúrd át kicsit, majd alul-felül lisztezve 30*24 cm-es lappá nyújtsd ki. Szaggasd ki. 180 fokra melegített sütőben kb. 30-35 perc alatt süsd készre.
Érdemes elkészíteni!
Süss Te is egyszerűen, a receptben használt lisztkeverékkel! Rendeld meg most:
Éléskamra Keltes Élmény univerzális szénhidrát csökkentett lisztkeverék
Címkék: paleo medvehagymás pogácsa, gluténmentes medvehagymás pogácsa, IR barát medvehagymás pogácsa, CH diéta, cukormentes, laktózmentes, keltes élmény medvehagymás pogácsa
Nézd meg, hogyan készül a ZSERBÓ CSIGA!