Paleo ravioli
Ti készítettétek:
Csánó Fehér Erika alkotása
Hozzávalók:
- 1 csomag Éléskamra lángos és zsebes pita szénhidrát csökkentett lisztkeverék
- 3 M-es tojás (kg. 165g)
- 150 ml hideg víz
- 180 g totu
- 1 tojás sárgája
- reszelt cheddar
- parmezan
- 200 ml kesu tejszín
- szalonna
Elkészítés:
3 M-es tojást (kb. 165 g) keverj el 150 ml hideg vízzel, add hozzá a 200 g lángos lisztet és alaposan keverd el.
Pihentesd a tésztát 30 percet hűvös helyen.
A képek alapjân megtöltötte totus sajtos töltelékkel.
180g totu,1 tojás sárgája, és annyi reszelt cheddar ês parmezán , hogy kupacokra tudd formázni a tésztára. A têsztát kb 2 mm vastagra kisodorjuk és töltjük...kb 21 db raviolim lett így...ez a kisodort tészta mennyiségének kb a fele. A maradékból házitészta(nálunk "csikmák"-nak hívjuk Arra majd mâk vagy dió kerül
Forràsban lévő vízben kifőzzük.
A mártásthoz apró szalonnakockákat lepirítottam,felö töttem kb 200 ml kesutejszínnel és természetesen belereszeltem még egy kis cheddart és parmesánt.
Süss, főzz Te is egyszerűen, a receptben használt lisztkeverékkel! Rendeld meg most:
Éléskamra lángos és zsebes pita szénhidrát csökkentett lisztkeverék
Címkék: paleo ravioli, gluténmentes ravioli, IR barát ravioli, CH diéta, cukormentes, laktózmentes
Nézd meg, hogyan készül a KENYÉRLÁNGOS