Lángos és zsebes pita liszt receptek

Párizsi bundás csirkemell

2018.08.28 20:25

Ti készítettétek:

Dávid Krisztina receptje:

Gyerekkori kedvencünk a rántott hús és a párizsi bundás hús. Na, ha ezt megkóstoljátok, garantálom nem fog hiányozni az egészségtelen verziója. Én a bundához most a Paleolit Éléskamra lángos lisztkeverékét használtam, ami jelenleg az egyik kedvenc lisztem, mert a lángoson kívül is már rengeteg mindent készítettem belőle. 

Hozzávalók 3 adaghoz:

Elkészítés:

A csirkemelleket előkészítjük, a zsíros részeket levágjuk. Sózzuk, és megszórjuk fokhagyma granulátummal mindkét oldalát. Megforgatjuk a bambuszrostlisztben.

A párizsi bundához kikeverjük a hozzávalókat. A tojást a tojásfehérjével, a frissen facsart citromlével és egy csipet sóval kikeverjük. Ezután hozzáadjuk a lisztkeveréket, és csomómentesre keverjük. Nekem elég sűrű lett, így adtam hozzá 10 ml vizet. Ezután hagyjuk állni 10 percig. Egy magas falú edénybe 2 ujjnyi kókuszolajat melegítünk. A húsokat megforgatjuk a tésztában, úgy, hogy mindenhol érje és közepes lángon aranybarnára sütjük a húsokat. Ha megsült konyha papírtörlőre szedjük, hogy felitassuk a felesleges kókuszolajat róla. Salátával tálaltam.

Tápérték 1 adagban ( 1 szelet húsban, a felszívott kókuszolaj nélkül)

kcal: 229.6

fehérje: 40.19 g

szénhidrát: 6.28 g

zsír: 3.7 g

 

Forrás:

http://fittdieta.cafeblog.hu/2018/02/28/parizsi-bundas-csirkemell-ami-dietas-paleo-es-glutenmentes/

Süss, főzz  Te is egyszerűen, a receptben használt lisztkeverékkel! Rendeld meg most:

Éléskamra lángos és zsebes pita szénhidrát csökkentett lisztkeverék

 

Címkék: paleo párizsi bundás csirkemell, gluténmentes lángos, IR barát lángos, CH diéta, cukormentes, laktózmentes

Nézd meg, hogyan készül a DIÉTÁS TOCSNI VACSORA

Webáruház készítés