Perec (keltes élmény)
Recept:
Az éléskamra keltes élmény lisztkeverék alaprecetje (http://www.paleonagykereskedes.hu/spd/599887064020/Eleskamra-Keltes-elmeny-univerzalis-lisztkeverek-n). A kókuszzsír kacsazsírra cserélve és a tésztába 130g reszelt cheddar sajt bele gyúrva, dolgozva.
11 részre osztottam a tésztát. A képek alapján pereceket készítettem, lekentem 1 tojás sárgájával, megszórtam sajtal, szezám maggal, nagyszemű sóval és paleos gyrosz fűszerrel.
Sajnos 1 tepsire raktam mindet.
Legközelebb 12 adag lesz és 2 tepsire lesznek helyezve.
180 fok, 25 perc alsó felső sütés nem légkeverés, ezután 10-15 perc légkeverés, hogy színt kapjon és a külseje ropogós legyen!
Recept forrása: Csánó Fehér Erika
A termék megrendelhető itt: Éléskamra Keltes Élmény univerzális szénhidrátcsökkentett lisztkverék
#eleskamra #chdieta #irbarat #kelteselmeny #teszta #paleo #gm #lm #cukormentes #laktozmentes #glutenmentes #perec