Pizzás háromszög
Elkészítés:
3 M-es tojást (KB 165 g) keverj el, 20 ml friss citromlével, 120 ml vízzel, 25 g lágy kókuszzsírral és 5-6 g himalája sóval, majd keverj hozzá a keltes élmény lisztből 200 g-ot. Pihentesd a tésztát 30 percig hideg helyen (vagy még tovább, nekem jól jött, hogy 1-1,5 órát pihentettem) Ezután szilikonos lapon, enyhén lisztezett felületen gyúrd át kicsit, nyújtsd ki vékonyra és töltsd meg házi készítésű pizzakrémmel.
Pizzakrém összekeverve: 120 gramm sűrített bio paradicsom, 8 gramm eritrit, 6 gramm barbecue fűszersó
Majd tekerjük fel, (mint a kakaós tekercset), kenjük be tojássárgájával, és vágjunk háromszögeket.
A tetejét szórjuk meg reszelt kemény sajttal. 180 fokra melegített sütőben 35 perc alatt süsd készre.
Recept forrása: Vitéz Viktória
A termék megrendelhető itt: Éléskamra Keltes Élmény univerzális szénhidrátcsökkentett lisztkverék
#eleskamra #chdieta #irbarat #kelteselmeny #teszta #paleo #gm #lm #cukormentes #laktozmentes #glutenmentes #pizzasharomszog