Pohárdesszert (tojásmentes)
Hozzávalók 4 főre:
8db paleo Éléskamra Puha és illatos mézeskalács
1 csomag ANYAsüti Bourbon vaníliás krémpuding por
400ml növényi tej
ízlés szerinti mennyiségű és a diéta szerint használt édesítő (például 50 g eritrit)
1 érett mangó
kókusztejszín
Elkészítés:
a pudingot az édesítővel, tejjel főzd krémesre és hűtsd langyosra. Keverd hozzá a pépesített mangót, majd rétegezd az alábbiak szerint. A kehely/ üvegtálka aljába morzsolj fejenként 2 (díszítés nélküli) mézeskalácsot, erre öntsd a krémet 4 felé osztva. A jól behűtött kókusztejszínt verd kemény habbá és halmozd a puding tetejére, majd díszítsd ízlés szerint, pl.: gránátalma magokkal. Gyors, egyszerű és nagyon finom.
Recept forrása: Derecskeiné Horváth Zsuzsanna