Rántott karfiol és brokkoli, párolt és sült zöldségekkel.
Ti készítettétek
Rántott karfiol és brokkoli, párolt és sült zöldségekkel
Valódi barna kenyér
Derecskeiné Horváth Zsuzsanna receptje
Miért ne ehetnénk mi is rántott zöldségeket. Néhány szelet kenyérből isteni morzsát készíthetünk házilag is, ahogy Zsuzsa is tette a valódi barna kenyérből. A panírozás során bambusz rostlisztet, tojást és a morzsát használta.
Elkészítés:
A brokkolit, karfiolt, fodros kelt és a pagoda karfiolt párolóban megpároltam. A répát és édes krumplit megsóztam, olíva olajjal meglocsoltam, megszórtam szárított póré és pritamint fűszerrel, és lefedve megsütöttem. 2 szelet Éléskamra Valódi barna kenyérből készítettem morzsát, azzal paníroztam.
( bambusz rostliszt, tojás és a morzsa). Zsírban kisütöttem.
Forrás:
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=795782293954358&set=gm.369731516862608&type=3&theater&ifg=1