SÁRGARÉPÁS-PETREZSELYMES SÜLT GOMBÓCOK
Ti készítettétek:
SÁRGARÉPÁS-PETREZSELYMES SÜLT GOMBÓCOK
Éléskamra Keltes Élmény univerzális szénhidrátcsökkentett lisztkverék
Vasas Ildikó receptje
1 nagyobb sárgarépát nagy lukú reszelőn lereszelünk, hozzáadunk 2 dl vizet, 1 teáskanál citromlét, 1 db tojást, kb. annyi apróra vágott petrezselymet mint a reszelt sárgarépa, sót-borsot-chilliport ízlés szerint és 100 g Éléskamra Ünnepi bejgli lisztkeveréket (nyugdtan használhatunk helyette keltes élmény lisztkeveréke). Alaposan összekeverjük, 10 percet pihentetjük, gombócokat formázunk. Előmelegített sütőben, sütőpapírral bélelt tepsiben 200 fokon 25 percig sütjük.
Az Ünnepi bejgli liszt kicsit furcsának tűnhet, de nagyon finom lett a gombóc.
A termék megrendelhető itt: Éléskamra Keltes Élmény univerzális szénhidrátcsökkentett lisztkverék
#eleskamra #chdieta #irbarat #kelteselmeny #teszta #paleo #gm #lm #cukormentes #laktozmentes #glutenmentes #sargarepassultgomboc
Forrás:
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1918831794796585&set=gm.379094592592967&type=3&theater&ifg=1