Ropi (paleo)
Ti készítettétek:
Szabó Anita receptje:
- 10 dkg Éléskamra lángos és zsebes pita szénhidrát csökkentett lisztkeverék
- 2 tojás
- fél dl víz
- só
A munka csupán annyi vele, hogy az összes hozzávalót alaposan kikeverjük, a formába töltjük és 175 fokos sütőben 20 percig sütjük. A sütőből kivéve kihűtjük. ekkor még nedves a tészta, ezért sütőpapíros lemezre rakosgatva, a sütést hideg sütőben kezdve szintén 175 fokra állítva a sütőt ropogósra sütjük. Kb. 10 perc. Nálam pont akkor jelzett a sütő, hogy elérte a beállított hőfokot, amikor jó lett a ropi. Tényleg ropogósra sült.
Forrás:
http://tucsokbogar.blogspot.hu/2018/02/ropi-paleo.html?q=%C3%A9l%C3%A9skamra
Süss, főzz Te is egyszerűen, a receptben használt lisztkeverékkel! Rendeld meg most:
Éléskamra lángos és zsebes pita szénhidrát csökkentett lisztkeverék
Címkék: paleo ropi, gluténmentes ropi, IR barát ropi, CH diéta, cukormentes, laktózmentes
Nézd meg, hogyan készül a MEDVEHAGYMÁS GNOCCHI