Ropogós bundában sült spárga, füstölt szűzérmével és nyerstojás mentes majonézzel
Ti készítettétek
Ropogós bundában sült spárga, füstölt szűzérmével és nyerstojás mentes majonézzel
Ropogós panírmorzsa
Szabó Anita receptje:
Két köteg spárgát szálanként ívben meghajlítottam, hagytam ketté roppanni.
Belemártottam enyhén felvert (2 db) tojásba, majd beleforgattam 7 dkg Ropogós panírmorzsába http://www.paleonagykereskedes.hu/…/Eleskamra-Ropogos-Panir… és 3 dkg reszelt parmezán keverékébe.
Sütőpapíros lemezre raktam és 175 fokos sütőben megsütöttem. A majonéz így készült: http://panitakedvencei.blogspot.com/…/…/majonez-2-paleo.html
Forrás:
https://www.facebook.com/groups/523183661193999/permalink/925109531001408/