Ti készítettétek: Szabó Anita receptje:
Hozzávalók 4 darabhoz:
a díszítéshez:
1 evőkanálnyi magkeverék (nálam most szotyi, szezám- és lenmag)
Elkészítés:
A vizet a tojással és a citromlével kikeverjük. Hozzáadjuk a lisztet. Simára keverjük. 20 percre hűtőszekrénybe tesszük pihenni. Vizes kézzel négy 14 centis hurkát formázunk belőle. Bagettsütő formára tesszük megszórjuk a magkeverékkel. Végül 200 fokos sütőbe téve 20 percig sütjük, majd a hőmérsékletet 180 fokra mérsékelve további 20 perc alatt befejezzük a sütést.
Zsemlének megsütve ilyen lett. a változtatás csupán annyi, hogy 6 részre osztottam a tésztát.

Forrás:
http://panitakedvencei.blogspot.com/2017/08/sokmagvas-bagett-paleo.html?q=paleolit
Süss, főzz Te is egyszerűen, a receptben használt lisztkeverékkel! Rendeld meg most:
Éléskamra Sokmagvas Bagett szénhidrát csökkentett lisztkeverék
Címkék: paleo sokmagvas szendvics kenyér, gluténmentes sokmagvas szendvicskenyér , IR barát sokmagvas szendvicskenyér, CH diéta, cukormentes, sokmagvas szendvicskenyér
Nézd meg, hogyan készül a SÜLT HÚSOS SZENDVICS