Sokmagvas bagett receptek

Sült húsos szendvics

2018.10.10 13:04

Ti készítettétek: Derecskeiné Horváth Zsuzsa receptje

Hozzávalók: 

Tészta:

Elkészítés:

 3 db M-es tojást (kb. 165 g) keverj el 100 ml vízzel és 20 ml friss citromlével. Néhány perc alatt keverd simára a lisztkeverékkel. 20 perc pihentetés után vizes kézzel formázz 1 db cipót belőle,. Tedd szilikonos lapra vagy sütő formára és süsd 200 fokra előmelegített (alsó-felső fokozatú) sütőben 20 percet, majd 180 fokon még 20 percet. Kihűlve fogyasztandó.

Süss, főzz Te is egyszerűen, a receptben használt lisztkeverékkel! Rendeld meg most:

 Éléskamra Sokmagvas Bagett szénhidrát csökkentett  lisztkeverék 

Címkék: paleo sokmagvas szendvics kenyér, gluténmentes sokmagvas szendvicskenyér , IR barát sokmagvas szendvicskenyér, CH diéta, cukormentes, sokmagvas szendvicskenyér

 

Nézd meg, hogyan készül a SOKMAGVAS BAGETT (PALEO)

Webáruház készítés