Sült húsos szendvics
Ti készítettétek: Derecskeiné Horváth Zsuzsa receptje
Hozzávalók:
Tészta:
- 1 csomag Éléskamra Sokmagvas Bagett szénhidrát csökkentett lisztkeverék
- 3 db M-es tojás (kb. 165 g)
- 100 ml víz
- 20 ml friss citromlé
Elkészítés:
3 db M-es tojást (kb. 165 g) keverj el 100 ml vízzel és 20 ml friss citromlével. Néhány perc alatt keverd simára a lisztkeverékkel. 20 perc pihentetés után vizes kézzel formázz 1 db cipót belőle,. Tedd szilikonos lapra vagy sütő formára és süsd 200 fokra előmelegített (alsó-felső fokozatú) sütőben 20 percet, majd 180 fokon még 20 percet. Kihűlve fogyasztandó.
Süss, főzz Te is egyszerűen, a receptben használt lisztkeverékkel! Rendeld meg most:
Éléskamra Sokmagvas Bagett szénhidrát csökkentett lisztkeverék
Címkék: paleo sokmagvas szendvics kenyér, gluténmentes sokmagvas szendvicskenyér , IR barát sokmagvas szendvicskenyér, CH diéta, cukormentes, sokmagvas szendvicskenyér
Nézd meg, hogyan készül a SOKMAGVAS BAGETT (PALEO)