Sóska mártás rántott zöldségekkel
Ti készítettétek: Derecskeiné Horváth Zsuzsa receptje
Hozzávalók:
- Éléskamra Ropogós Panírmorzsa szénhidrát csökkentett lisztkeverék
- Gomba
- padlizsán
- patiszon
- manióka liszt
- tojás
- sóska mártás saját ízlés szerint elkészítve.
Elkészítés:
A tetszés szerinti zöldségeket megpucoljuk, felvágjuk, besózzuk. Éléskamra Ropogós panírmorzsát, apróbbra daráljuk.
Panírozáshoz manióka lisztet, tojást, és végül a panírmorzsát használjük.
Süss Te is egyszerűen, a receptben használt lisztkeverékkel! Rendeld meg most:
Éléskamra Ropogós Panírmorzsa szénhidrát csökkentett lisztkeverék
Címkék: paleo panír, gluténmentes panír, IR barát kenyér, CH diéta, cukormentes, laktózmentes, rántott zöldségek
Nézd meg, hogyan készül a ROPOGÓS BUNDÁBAN SÜLT SPÁRGA, FÜSTÖLT SZŰZÉRMÉVEL ÉS NYERSTOJÁS MENTES MAJONÉZZEL