Sztrapacska
Ti készítettétek: Derecskeiné Horváth Zsuzsanna
Hozzávalók a tésztához:
- 1 csomagÉléskamra Hagyományos nokedli és tészta szénhidrát csökkentett lisztkeverék
- 4 M-es tojás
- 100g tisztított cukkini
- 70ml víz
További hozzávalók:
- 200g totu
- 1 ek totukrém
- 300g kockázott bacon
- 1 ek kókuszzsír
Elkészítés:
A cukkinit sajtreszelőn reszeld le és kissé nyomkodd ki a levét (nem kell teljesen). A tojást a vízzel és a cukkínivel keverd össze, majd keverd hozzá a lisztet is. Amíg felforr a főzővíz, pihentesd a tésztát. Közben a bacont pirítsd meg a kókuszzsíron. Ha megpirult, szedd tányérra és forgasd át a visszamarad zsiradékon a totut és a totukrémet. Ha felforrt a víz, szaggasd bele a tésztát, várd meg, míg feljön a tetejére, de csak 1-2 perc múlva szűrd le. Végül hideg vízzel öblítsd át. Ezután keverd össze a totuval és a szalonnával. Finom, gyorsan elkészíthető, laktató ebéd.
Süss Te is egyszerűen, a receptben használt lisztkeverékkel! Rendeld meg most:
Éléskamra Hagyományos nokedli és tészta szénhidrát csökkentett lisztkeverék
Címkék: paleo nokedli, gluténmentes nokedli, IR barát nokedli, CH diéta, cukormentes, laktózmentes,
Nézd meg, hogyan készül a Paleo pelmena (pelmeni)!