Tudtad? Ha 20 000 Ft felett vásárolsz akkor rendelésedet díjmentesen szállítjuk.

Kérdése van? Hívjon minket! +36 301087448

Termékeinkről

Tojásmentes alapreceptek

Éléskamra
2024.01.13 15:31
Tojásmentes alapreceptek

Kedves Olvasó, 

 

Egyre többen jelzitek, hogy a glutén mellett mellőzni kell a tojást is, és nehézségekbe ütköztök a sütés során. Főleg ha glutén, tojás és szénhidrátmentesen is akartok étkezni. 

Manapság egyre több ember figyel oda az étkezési szokásaira, és számos diétát követ, amihez igyekszik alkalmazkodni. Az egyik olyan kihívás, amellyel sokan szembesülnek, a glutén mellett a tojás elkerülése. Tudjuk, hogy a megfelelő receptek megtalálása nehézségekbe ütközhet, és éppen ezért úgy gondoltuk, segítünk ebben a helyzetben!

Mostantól elérhetőek a tojásmentes alapreceptek, amelyek tökéletesen illeszkednek lisztkeverékeinkhez. Úgy éreztük, hogy ezt a gyűjteményt meg kell osztanunk veletek, hogy azok is, akik szeretnének tojásmentesen és gluténmentesen sütni-főzni, könnyen hozzáférjenek a megfelelő alapokhoz.

További fontos információk a tojásmentes sütéssel kapcsoaltban: 

  1. Tojásmentes Gluténmentes:

    • Vegán temrékeink tojásmentesek, gluténmentesek, és mégis nagyon finomak, könnyen és sikeresen elkészíthetőek. 
  2. Tojásmentes Gluténmentes és Szénhidrátcsökkentett:

    • Az igazi kihívás, de a szénhidrátcsökkentett keverékeink segítenek Neked.
    • TÖLTSD LE AZ ALAP RECEPTEKET! A következő sorban vannak, kattintható link!!!
    • eggfree.docx  
    • Ami szerintünk nem működik tojás nélkül biztosan, azok a bögrés sütik, kipróbáltuk minden tojás helyettesítővel de nem lett az igazi. 

A receptek egyszerűek, és mindenki számára elérhetőek. Csak töltsd le őket és indulhat is a konyhai kaland! Kíváncsiak vagyunk a véleményetekre és az elkészült remekeitekre, tehát ne felejtsétek el megosztani velünk a tapasztalataitokat és esetleges új recepteket.

További finom és tojásmentes konyhai sikereket kívánunk!