Tudtad? Ha 20 000 Ft felett vásárolsz akkor rendelésedet díjmentesen szállítjuk.

Kérdése van? Hívjon minket! +36 301087448

Keltes élmény receptek

Régóta kerestem-kutattam a házi kenyér paleos változatát.

Nálam ez lett az. A No.1. kenyér.

Gyönyörű szép ropogós kérge sült, belül puha és ruganyos, egyáltalán nem tömör. Kicsit sem vizes belül. Már félig kihűlve is szépen szeletelhető, másnap, harmadnap is finom. Teljesen mellékíz mentes, natúr, mindent felülmúló íz és állag.

Csodás házi kenyér egyenesen a saját sütődből. A búzalisztes kenyérhez képest kevesebb, mint fele szénhidrátot tartalmaz (lassan felszívódó, jófajta energiaforrást nyújt).

 

Nagyon egyszerű és teljesen semleges, natúr íze van. Megtévesztésig hasonlít ahhoz, amit 6 éve legutóbb, még paleo előtt a vásárokban ettem. Azóta vágyom rá és eddig semmi sem adta vissza ezt az élményt.

Amióta rájöttem, hogy a Keltes élmény univerzális natúr ízű lisztkeverékkel nagyon egyszerűen és villámgyorsan lehet tepsis pitéket készíteni, egyre több sütemény készül nálam is. Időtakarékos és koszos edényt spóroló sütemények ezek.

Ízre teljesen zserbó élmény, de a tésztája pihe-puha, napokig finom marad.

Hoztam egy alapreceptet arra az esetre, ha a Keltes élmény univerzális natúr ízű lisztből Neked is megmaradt 100 g a csomagban a 200 g-os alaprecept mellett.

Ennyi liszttel egy családi süteményt meg lehet sütni. 22 cm-es kerek formát használtam ehhez a pitéhez. Készült már almával is, azzal is nagyon finom.

Gyorsan elkészíthető, időtakarékos recept.