Tudtad? Ha 20 000 Ft felett vásárolsz akkor rendelésedet díjmentesen szállítjuk.

Kérdése van? Hívjon minket! +36 301087448

Keltes élmény receptek

Nálam általában akkor készül lepénykenyér, amikor nagyon kell valami kenyérféle, villámgyorsan. Egyébként bármelyik kenyérliszt keverékünk működik lepényként is sütve. Nagyjából 20-25 percre rövidül így a sütési idő.

Zalánnal nem olyan régen uzsonnára szilvás gombócot készítettünk. Imádom, hogy szeret segíteni a konyhában. Neki ez játék, nekem plusz öröm, hogy együtt csináljuk.

Hoztam egy receptet a Keltes élmény univerzális natúr ízű lisztkeverék teljes csomagjának felhasználására. Többen kértétek az arányok miatt.

Ez a sajtos rúd picit puhább a szoksásnál, bár lassan és tovább sütve ropogóssá tehető.

A receptet Vitéz Viktória küldte nekünk.

Paleo töpörtyűs pogácsa "Paleolit éléskamra keltes élmény" lisztkeverékből. Könnyű és gyorsrecept.

A receptet Kun Andrea küldte nekünk.

A minap kipróbáltam a Keltes élmény univerzális lisztkeveréket... és hát mi másra, mint pizzára esett a választás.

Ezt süsd meg, ha igazi kakaós (nutellás) csiga élményre vágysz.

Mennyei puha, semmi mellékíze, még másnap is nagyon finom. Pont annyira jó, mint a legjobb pékségben készült búzalisztes változat.

Sós finomság is készült nálunk a Keltes Élmény lisztből. Különböző töltelékkel , 12 cm-s kis pite formákban, egyszemélyes kivitelben.

A receptet Kun Andrea küldte nekünk.

Ez egy igazi kenyérutánzat lett. Szinte már azt mondhatnám rá, hogy hagyományos kenyér. Alapja a Keltes élmény lisztkeverék, a csomagoláson lévő recept szerint.

Gyorsan elkészíthető pihe-puha, kívül ropogós, igazi kérges kenyér. Csökkentett szénhidrát tartalmú, nincs benne eltúlzott rostmennyiség, mégis puha és olyan igazi kenyérféle.

Én magam nem vagyok kifejezetten édes szájú, de azért van néhány nosztalgikus finomság, ami olykor eszembe jut így lassan 7 év paleo után és addig motoszkál a fejemben, míg végül el nem készítem.

Ilyen ez a zsemle is, amit nagyon régen ettem utoljára az egyik kedvelt pékség kínálatából. Gyakorta volt ez a reggelim munkába menet.

A Keltes Élmény univerzális lisztkeverékből gyerekjáték volt elkészíteni.

Csokoládés, illatos, enyhén édes zsemlék, amelyek dzsemmel vagy vajjal (gheevel) fogyasztva felejthetetlen ízélményt adnak.